henkst logo verfveeg

Welkom

Ja, Henk, Henker, Henkst; van “niet al te originele familienaam tot Geuzennaam” in overtreffende trap ! Op deze site van Henk Geurds zie je een overzicht van mijn werk als theatertechnicus, ontwerper en een beeld van interieur en al dan niet nuttige zaken die uit mijn eigen werkplaats komen !

Theater Henkst

Erg allround technicus die nooit de behoefte had om te specialiseren, maar overal goed in wil zijn. Naast technische uitvoering, ook zo mijn ideeën over lichtontwerp, decorontwerp en het bouwen van decors !

Al met al Theaterbemoeial met een mening, die geen uitdaging uit de weg gaat !
Voorkeur voor het werken met jonge makers en het werken op locatie, maar zo'n beetje alle aspecten in de afgelopen 19 jaar zeer brede ervaring opgebouwd:
- Touren, nationaal en internationaal
- Lichtontwerp
- Decorontwerp en decorbouw
- (Technische) begeleiding maakprocessen
- (Technische) productie
- Dramaturgisch en regie inzicht
Naast kennis en skills, heb ik ook het nodige technische materiaal ter beschikking voor verhuur.

henkst-zagen-enface-rood

Ontwerp Henkst

Henk bedenkt, Henk maakt.
Ik vind het leuk om dingen te bedenken en ze vervolgens te realiseren, wil niet in de termen van design spreken, soms zijn er pragmatische redenen om iets net anders te maken, vaak gewoon omdat ik het leuk of mooi vind ! Laat ik ook niet zeggen dat IKEA geen leuke spullen maakt, maar ik zou toch minstens krampjes krijgen als er bij vrienden of bekenden precies hetzelfde meubelstuk zou staan als hetgeen ik net zelf met een inbussleutel in elkaar gezet zou hebben ! In mijn huis staan al veel proto-types en er zitten nog heel veel ideeën in mijn hoofd, dus in plaats van groter te gaan wonen, ga ik ook voor JOU mooie dingen maken ! Op maat !!!!